MEER INFORMATIE & TARIEVEN

Hier vind je meer info over mijn diensten, maar ook wat het kost. Deze kosten worden vaak vergoed via werkgever of in sommige gevallen door je ziektekostenverzekeraar.

1-OP-1 WANDELCOACHING - TERUG IN BALANS

Created with Sketch.

Een wandel coachingstraject bestaat uit vijf sessies van twee uur plus één terugkomsessie, na twee maanden. Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake gesprek om kennis te maken en de coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is de coachvraag helder. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we daarmee aan de slag.


Vaste ingrediënten van een coaching sessie zijn altijd wandelen, ademhalingsoefeningen en mindfulness-oefeningen. Indien helpend voeg ik hier tapping (EFT) aan toe.  

Afhankelijk van je coachvraag, kunnen dit resultaten zijn van het wandelcoachingstraject: 

 • Je komt dichter bij jezelf, je herkent emoties en leert hiermee omgaan.
 • Je komt los van oude patronen waardoor je de vicieuze cirkel doorbreekt.
 • Je leert situaties en patronen herkennen en krijgt grip op jouw leven.
 • Je bent in staat om een betere balans tussen werk en privé te creëren. 
 • Je ziet (weer) waar je energie van krijgt, je weet wat je wilt en durft weer stappen te ondernemen. 
 • Je vindt de juiste balans tussen gevoel en verstand om gewenste keuzes te maken. 


Klik hier als je wil weten hoe het coachingstraject eruit ziet.

KOSTEN

Dit traject kost 900 euro excl. BTW. voor 6 bijeenkomsten van elk 2 uur. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Het traject kan altijd verlengd worden met één of meerdere sessies.

VERGOEDING

Werkgevers zijn er bij gebaat dat jij gezond blijft, gezond wordt of beter in je vel zit. Een goede werkgever heeft duurzame inzetbaarheid immers hoog in het vaandel. Ik zie dan ook vaak dat werkgevers bereid zijn om dit traject te vergoeden. Ik stuur graag een offerte zodat je een vergoeding kunt aanvragen voordat je bij mij start.

De mindful wandelcoaching behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.


1-op-1 wandelcoaching - tieners

Created with Sketch.

Een coachingstraject voor tieners bestaat uit vijf sessies van twee uur plus één terugkomsessie, na twee maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is.

Dit gesprek is altijd gratis.

 

Tieners zitten in de moeilijkste ontwikkelingsfase in hun leven: de puberteit! Een periode die heel veel onzekerheden met zich meebrengt. Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Voldoe ik wel aan alle eisen? Zie ik er goed uit? Ik ben niet genoeg want .... ik heb ADHD, ik doe maar VMBO, zie er niet uit, ben te dik, heb geen vrienden, heb geen talent en noem maar op.

Veel pubers hebben het lastig. Velen rollen met vallen en opstaan door de puberteit, maar Sommigen hebben wat hulp nodig om de positieve draad weer op te pakken.

Wandelcoaching is een laagdrempelige manier om dat zetje in de goede richting te krijgen. Klik hier als je wil weten hoe het coachingstraject eruit ziet.

Afhankelijk van je coachvraag, kunnen dit resultaten zijn van het wandelcoachingstraject: 

 • Je komt dichter bij jezelf, je herkent emoties en leert hiermee omgaan.
 • Je komt los van oude patronen waardoor je de vicieuze cirkel doorbreekt.
 • Je leert situaties en patronen herkennen en krijgt grip op jouw leven.
 • Je krijgt weer vertrouwen in jezelf en in je toekomst.
 • Je vindt de juiste balans tussen gevoel en verstand.


Kosten

Dit traject kost 900 euro excl. BTW. voor 6 bijeenkomsten van elk 2 uur. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

VERGOEDING

De mindful wandelcoaching behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij je ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

Steeds vaker wordt coaching ook via de WMO / gemeente vergoedt. Neem hiervoor contact op met de gemeente.

Mindful wandeling - genieten van het moment 

Created with Sketch.

Wil je beter leren luisteren naar je eigen lichaam en je bewuster worden van je eigen loophouding? Wil je je aandacht houden bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam? Kortom, wil je meer in het ‘hier en nu’ lopen, je hoofd leegmaken en meer genieten van het moment? Ook jij kunt dit! ik leer het je graag. 

 

De Mindful Walk Methode bestaat uit de volgende 4 pijlers:

 

Mindfulness 

Met mindfulness breng je bewust je aandacht naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Via Mindful Run maak je kennis met de verschillende facetten van het hardlopen of wandelen en leer je voelen wat er in je lichaam gebeurt. Hierdoor laat je stress los en ontstaat er ruimte voor ontspanning.   

 

Ademhaling

Om het maximale rendement uit je ademhaling te halen, passen we ademhalingstechnieken toe. Wist je dat veel (hard)lopers verkeerd ademen, waardoor ze veel te veel energie verbruiken? Binnen Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je inademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en ook des te lager je hartslag zal zijn. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond. Ja, ook tijdens het hardlopen of wandelen!

 

Voldoende bewegen

Hardlopen en wandelen hebben positieve effecten op vrijwel je hele lichaam. Al je orgaansystemen worden blij van regelmatig sporten. Het helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Het is alleen jammer dat veel mensen zichzelf  teveel prestatiedoelen opleggen tijdens het sporten. Misschien herken je het bij jezelf. Mindful Run leert je hoe je volop van het (hard)lopen en de omgeving kunt genieten, zonder prestatiedruk, met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'.

 

Buiten in de natuur

Bewegen in de natuur levert veel gezondheidsvoordelen op. De natuur helpt je om alle prikkels die tijdens de dag op je afkomen te verwerken en los te laten. Ook meer focus en betere concentratie vind je in de natuur. Meer geluksgevoel en minder stress zijn het resultaat! Hierdoor krijg je al snel meer energie. 

 

Wist je dat ook huisartsen steeds vaker natuur op recept voorschrijven, omdat het werkt? Op de langere termijn leidt bewegen in de buitenlucht zelfs tot een lagere kans op ziekten en aandoeningen zoals depressie, hart- en vaatziekten, diabetes en COPD. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek onderbouwt dat de componenten in onze cursussen een gezonde leefstijl bevorderen.   

De mindfulwandeling is als eenmalige workshop van 1,5 uur te boeken voor een groep (minimaal 6 personen) maar ook als 5-weekse cursus. 


kosten:

De kosten hiervoor zijn 25 euro excl. BTW per keer per persoon.
De kosten voor een 5-weekse cursus zijn 100 euro excl. BTW per persoon.

reviews

Ik ben pas tevreden als jij als klant tevreden bent. Ik vraag dan ook altijd feedback. Wil je weten wat anderen over hun coachingstraject bij mij zeggen, check dan de google reviews en Facebook reviews. Hieronder een paar uitspraken die me raakten en blijvend motiveren in mijn werk

"Zoveel therapeuten gesproken en nog nooit voelde ik me zo gehoord."

"Ik sta nog elke dag op, met mijn mantra en dan even 5 minuten ademen - neus in, neus uit. Zo simpel kan balans houden zijn!"

Mail me voor meer info!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze Algemene voorwaarden zijn van toepassing.