Mijn diensten

Mijn diensten als mindful wandelcoach variëren van 1-op-1 coaching, tot een eerste kennismaking (in een groep) met mindfulness d.m.v. een wandeling of lunch-walk. Hieronder lees je in het kort welke mogelijkheden er zijn. Neem contact op om te kijken hoe ik je kan helpen.

1-op-1 mindful wandelcoaching

Mindful wandelcoaching is een 1-op-1 coachingstraject van 6 sessies. Daarin gaan we stap voor stap onderzoeken wat de grootste blokkades in je leven zijn en hoe we die kunnen aanpakken. 

Zodat je weer in balans komt en je energiek voelt.

1-op-1 tiener 
coaching

Doei, mijn kind gaat echt niet wandelen. En mindfulness? Te zweverig mam! Maar wist je dat mindfulness en de natuur in gaan, heel veel voor je kind kan betekenen. 

En wellicht draaien ze eerst met hun ogen als ze het horen, maar gaande het lopen komen de verhalen vanzelf los en gaan we aan de slag. 

mindful groepswandeling

Een wandeling van twee uur die wordt aangevuld met mindfulness en ademhalingsoefeningen zodat je weer dichter bij jezelf komt en beter in balans. 

Oefeningen die je vanaf nu in je toolbox om je balans te houden of te herstellen. Te boeken met een groep van minimaal 6 personen. Eenmalig of als 5-weekse cursus.


mindful lunch-walk met je team

Een eerste kennismaking met mindfulness en ademhalings-oefeningen gecombineerd met een heerlijke gezonde lunch. 

Als groepsactiviteit of teambuilding te boeken. 

Iets voor jou en je collega's?


INteresse? 
neem contact met me op!

reviews

Ik ben pas tevreden als jij als klant tevreden bent. Ik vraag dan ook altijd feedback. Hieronder een paar uitspraken die me raakten en blijvend motiveren in mijn werk.

"ZOVEEL THERAPEUTEN GESPROKEN EN NOG NOOIT VOELDE IK ME ZO GEHOORD."


"IK STA NOG ELKE DAG OP, MET MIJN MANTRA EN DAN EVEN 5 MINUTEN ADEMEN - NEUS IN, NEUS UIT. ZO SIMPEL KAN BALANS HOUDEN ZIJN!"